Oxia on pilvipalvelu joka tuo telineet ja niiden hallinnan kätesi ulottuville. Kaikki tieto ja dokumentit ovat digitaalisessa muodossa helposti saatavilla.

Oxia 3D Icon

 

Työläästi käsin suunniteltujen, epätarkkojen ja tapaturma-alttiiden telineiden aika on auttamattomasti ohi. Nyt voit vain napata valokuvan paikasta, johon haluat telineesi nousevan ja ladata sen elektroniseen tilauslomakkeeseen. Nopea tilausvahvistuksemme sisältää 3D-mallin telineestä, ja antaa sinulle koko kuvan lopputuotteesta heti kättelyssä.

Kun teline on pystytetty, se rekisteröityy automaattisesti sähköiseen tietokantaan. Reaaliaikaisilla havaintovälineillä voit seurata minkä tahansa telineen sijaintia ja tilannetta, missä ja milloin tahansa. Se varmistaa oikea-aikaiset tarkastukset ja telineitä ei jää roikkumaan ylimääräisinä. Vuokra-aika loppuu heti kun purku tilataan ja se säästää teidän kustannuksia.

Oxia parantaa työntekijöiden työturvallisuutta ja nostaa telineiden hyötyasteen 100 %

Pilvipalvelumme tehostaa ja selkeyttää työmaiden toimintaa ja vähentää samalla inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Ketterän telinehallinnan ansiosta olemme vähentäneet vaaratilanteiden määrää neljälläkymmenellä prosentilla ― ja samalla nostaneet telineiden hyötyasteen sataan.

Oxia on heti käyttövalmis ja halutessa voidaan integroida toiminnan­ohjausjärjestelmään. Telinehallinnan tulevaisuus on täällä. Oletko valmis?

 

Ota yhteyttä Oxia esite