Rakennustelineiden ja sääsuojien toimittaja rakennustyömaille ja teollisuuteen.

KAS-Telineet on perheyritys, jolla on takana vankka 30 vuoden kokemus rakennusteline alalta. Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka toimintaan mukaan tullut Juuri Rahasto Ky mahdollistaa meille vakaan taloudellisen pohjan ja resurssien merkittävän kasvun tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu läpi Suomen, pääpaino kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Suomessa.

Pääkonttorimme sijaitsee Kaskisissa, Pohjanmaalla. Sieltä kumpuaa myös yrittäjä- ja palveluhenkisyytemme. Hyvä asiakaspalvelukokemus on meille elintärkeä ja toimintamme kulmakivi. Pyrimme aina siihen, että palvelumme on kasvollista ja että asiakkaalla on henkilökohtainen yhteyshenkilö projektin alusta loppuun. Toteutamme projektit pääosin oman henkilökuntamme voimin. Se luo luotettavuutta ja opimme samalla tuntemaan asiakkaan tarpeet ja toimintatavat. Pitkäjänteinen yhteistyö mahdollistaa myös turvallisuuden kehittämisen työmailla ensiluokkaiseksi.

Section symbol
Meiltä saat
rakennusteline­ratkaisut monenlaisiin kohteisiin kokonais­toimituksina.

Rakennustelineet ovat helposti ja turvallisesti koottavissa, siirrettävissä ja säädettävissä. Rakennustelineitä on eri malleja lähtien suurista rakennustelineistä pieniin haastavissa paikoissa käytettäviin rakennustelineisiin kuten rappukäytävään. Rakennustelineet sopivat erityisen hyvin kerrostalojen julkisivuille. Rakennustelineiden turvallisuus on huippuluokkaa. Rakennustelineiden portaita pitkin voi helposti kävellä kerroksesta toiseen työkalut kädessä. Lisäksi rakennustelineissä on potkulaudat. Rakennustelineiden kokoaminen on nopeaa ja helppoa.

Toimitamme telineitä kerrostaloille, julkisivuille ja muille korkeille taloille. Telineillämme pästään turvallisesti jopa 70 metrin korkeuteen. Toimitamme tarvittaessa myös sääsuojat telineille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennustelineistämme.

Section symbol
Kosteudenhallinta-
suunnitelmasi runko.

Sääsuojan ansiosta töitä voidaan tehdä kesät ja talvet. Sääsuoja suojaa kylmyydeltä, tuulelta, sateelta ja lumelta. Sääsuoja voidaan asentaa minkä tahansa telineen ympärille niin että työskentelypinta (esim rappaus ja muu saneeraus) pysyy lämpimänä. Sääsuoja on erityisen suosittu kerrostalojen ja muiden isompien rakennuksien saneerausten yhteydessä. Sääsuojan ansiosta rakenteiden kosteusongelmat vältetään helposti. Sääsuojan saa myös katoille, jolloin sääsuoja rakennetaan alumiiniristikosta koottavan väliaikaisen kattorakenteen päälle.

Pidä huolta työmaastasi – kysy lisää sääsuojistamme.

Section symbol
Suunnittelemme työkohteesi ainutlaatuisen telineiden hallintajärjestelmän avulla ja 3D mallinnusta hyödyntäen.

Pilvipalveluratkaisumme tuo telineet ja niiden hallinnan kätesi ulottuville. Suunnittelemme työkohteesi toimialallemme uudenlaista 3D mallinnusta hyödyntäen, huomioon ottaen turvallisuusvaatimukset sekä kohteen erikoisvaatimukset. Suunnittelulla varmistetaan myös kaluston oikea toimitusmäärä. Projektin suunnitelma tehdään, ennen kuin varsinainen työ aloitetaan.

3D mallinnuksemme on integroitavissa tuotannonohjausprosesseihinne, joka lisää tuotannon varmuutta, helppoutta ja tehokkuutta. Näin saadaan juuri oikeanlainen ratkaisu oikeaan paikkaan. Oikea ratkaisu helpottaa myös merkittävästi kommunikointia rakennustyömaalla sen eri vaiheessa eri toimijoiden kesken. Kun tehdään kerralla oikein, säästetään aikaa, rahaa ja hermoja.

Telinesuunnittelun ja hallinnan tulevaisuus on täällä. Oletko valmis?

Ota yhteyttä tai lue lisää

Section symbol
Onnistuneen kokonaisuuden takaamiseksi tarjoamme myös joukon muita palveluita tarpeittesi mukaan.
alt-text Henkilö –ja tavarahissit

Hissin avulla rakennusmateriaalit ja työntekijät liikkuvat vaivattomasti. Hissi ei pelkästään tehosta työmaan toimintaa, vaan lisää myös turvallisuutta huomattavasti.

alt-text Henkilö –ja tavarahissit
alt-text Mastolava

Mastolava on erittäin tehokas lisä telineiden rinnalle erityisesti, kun kyseessä ovat laajat ja korkeat kohteet. Lavamallista riippuen, korikuorma voi olla suurimmillaan jopa 3000 kg.

alt-text Mastolava
alt-text Valaistus

Hyvä työmaavalaistus luo turvallisen työympäristön. Sähkönkulutukseltaan pienet LED-valaisimet asennetaan helposti telineiden ja sääsuojien asennuksen yhteydessä.

alt-text Valaistus
alt-text Teltat

Meiltä myös väliaikaiset varastoteltat. Talviaikaan teltta voidaan myös lämmittää, jolloin mahdollisten kosteusongelmien riskit pienenevät huomattavasti.

alt-text Teltat
Section symbol
Rakenna uraa KAS-Telineillä
alt-text Työnjohtajia alt-text Telineasentajia

Ota yhteyttä

Yleiset tiedustelut ja tarjouskyselyt: info@kas-telineet.fi
Sähköpostit: etu.sukunimi@kas-telineet.fi
Y-Tunnus 0847032-2

Päivystys viikonloppuisin
050 517 1500

PÄÄHENKILÖSTÖ

Toimitusjohtaja
Kari Rantakoski
+358 400 969 396

Projektit ja laskenta
Kasper Rantakoski
+358 40 728 0406

Työturvallisuus
Kari Rantakoski
+358 400 969 396

Toimisto
Ulla Rantakoski
+358 50 401 2353

Sähköinen laskutusosoite
EDI/OVT Tunnus: 003708470322
Välittäjät:
Maventa (tunnus: 003721291126)
Pankkiliikenne (tunnus: DABAFIHH)

Paperilaskut
Kas-Telineet Oy
Teollisuuskatu 6
64260 Kaskinen

Telinetyöt eivät kuulu käännetyn alvin piiriin.

TOIMIPAIKAT

Espoo
Mikko Heljälä
+358407425900
Ajurinkatu 4 B
02650 Espoo

Turku
Sampo Uusitalo
+358 50 5942 733
Orikedonkatu 1B
20380 Turku

Vaasa
Sami Kohtamäki
+358 40 8412 792
Moottorikatu 16
65170 Vaasa

Tampere
Teijo Koskimies
+358 50 300 9719

Pori
Juhani Lähdesluoma
+358 400 736 081
Titaanitie
28840 Pori

Kaskinen
Jarno Sillanpää
+358 50 432 4881
Teollisuuskatu 6
64260 Kaskinen

Section symbol
Yhteystietojen lisäksi voit ladata alta muutaman hyödyllisen infopaketin.
Telineiden
turvallisuus­ohje
Telineen
asennus­ohje
Telineen ja Sääsuojan
tarkastus­pöytäkirja
Sääsuojan asennusohje TK Konevuokraus ehdot KAS-esite KAS-Telineet Oy - Tietosuojaseloste - asiakas- ja toimeksiantorekisteri Kas-Telineet Oy - Vastuullisuus

Yhteistyö­kumppanit

Asiakkaamme ovat yhteistyökumppaneitamme. Kiinteän ja pitkäaikaisen yhteistyön myötä opimme tuntemaan tarpeesi asiakkaana, löytämään nopeasti parhaat ratkaisut ja tehokkaan työnkulun työmaallasi ja siten minimoidaksemme ylimääräiset kulut.